Façade Consulting & Engineering te Eindhoven is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van de hedendaagse gevelbouw. Het bureau -opgericht in 1987- bestaat uit een team van ervaren, kundige ingenieurs en constructeurs. Inmiddels heeft Façade nuttige bijdragen kunnen leveren aan de ontwikkeling en realisering van meer dan 1350 nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De ervaring heeft geleerd dat met de gespecialiseerde know-how van Façade een nuttige bijdrage wordt geleverd t.a.v. de kwaliteit van gevelconstructies, met name:

de wind- en waterdichtheid, de stabiliteit en de bouwfysische prestaties.

Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstanties, projectontwikkelaars, beleggers, gebouwbeheerders, architecten, adviseurs, bouwkundige aannemers, raam- en gevelfabrikanten, alsmede leveranciers van gevelproducten.

De gevel –de buitenschil- vormt de fysieke barrière tussen het binnen- en buitenklimaat en is dus één van de belangrijkste onderdelen van het gebouw. Daarom worden de kwaliteit, het image, het comfort, alsmede de investerings-, energie- en onderhoudskosten van een gebouw in belangrijke mate beïnvloed door de prestaties van de gevel!